به یاد برنجكهای قدیم
مادربزرگها همیشه یك مشت از آن را توی جیبمان میریختند. برنجك خانگی یك میان وعده مناسب برای بچههایی است كه در سن رشد قرار دارند. برای درست كردنش كافی است چند پیمانه برنج را به مدت چند ساعت خیس كنید. بعد از خشك شدن بهطور كامل، در یك تابه روغن كنجد یا ذرت بریزید و آن را كمی تفت بدهید تا پف كند. دانههای برنجك به همراه گردو میتواند تركیب خوشمزه و مفیدی باشد. همین حالا دست به كار شوید.
چیپسهای میوهای
درست است كه هیچ چیز مثل یك میوه تازه نمیتواند به بدنتان ویتامینهای لازم را برساند اما میوه خشك هم خالی از لطف نیست. ضمن آنكه یك میانوعده سالم و انرژی زا به حساب میآید. تقریبا این روزها در همه خشكبارفروشیها میتوانید میوه خشك را پیدا كنید. اما اگر زرنگتر از این حرفها هستید دست به كار شوید. انواع میوه (برگه زردآلو، هلو، موز، كیوی، سیب، نارنگی و. . . ) را میتوانید جلوی آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ خشك كنید. به علاوه میتوانید با این روش میزان خشكی آنها را هم با سلیقه خودتان هماهنگ كنید.
كپسولی به نام كشمش
حتما برای شما هم پیش آمده كه هنگام برداشتن در قندان در یك مهمانی با كشمشهای خوشرنگ مواجه شوید. اینجا خبری از قند نیست. لطفا چایتان را با كشمش، این كپسول آنتیاكسیدانی مقوی، بنوشید. خوردن كشمش شما را از پوكی استخوان در امان نگه میدارد و آهن، پتاسیم، كلسیم و ویتامین Bبه بدنتان میرساند. خوردن كشمش استرسهایتان را كم میكند و برای فعالیتهای روزانهتان به شما انرژی میدهد.
سویاخور شوید
هیچ میدانستید این كوچولوهای سفید ترد، سرشار از پروتئین و انواع ویتامین هستند؟ دانههای سویا با طعمهای مختلف میتواند میان وعده خوبی برای شما و فرزندانتان باشد. سویا سرشار از كلسیم است و علاوه بر آن به جذب این ماده حیاتی در بدنتان هم كمك میكند. آجیل سویا، بدن شما را در برابر عفونتها مقاوم میكند و یك خوراكی مقرون به صرفه به شمار میرود.
كنجد فقط برای روی سنگك نیست
شما از همانهایی هستید كه به عشق كنجد روی سنگك در صف طولانی نان منتظر میمانید؟ پس بهتر است این دانه مقوی را در موارد دیگر هم استفاده كنید. كنجد بهترین میان وعده برای دانشآموزان و ورزشكاران است. كنجد سرشار از زینك است و شما با خوردن آن از مصرف قرصهای این ماده بی نیاز میشوید. پیشنهاد میكنیم مخلوط كنجد و شاهدانه را حتما امتحان كنید. ضمن آنكه میتوانید ارده (كنجد نرم و ساییده) به همراه عسل را به عنوان یك وعده مقوی و خوشمزه به برنامه غذایی تان اضافه كنید.
گندمك، جرقههای خانگی
این روزها بعضی از كارخانجات، گندمك را به شكل صنعتی تولید میكنند اما درست كردن آن راحت و بیدردسر است. كافی است مقداری گندم را بپزید و پس از خشك شدن در یك تابه روغن كنجد یا ذرت بریزید و آن را تفت دهید. در آخر میتوانید كمی عسل یا شكر به آن اضافه كنید. بیشتر بچهها دوست دارند گندمك را با شیر بخورند. در این صورت بهتر است شیر را به جای شكر با عسل شیرین كنید تا خواص بیشتری به عصرانهشان افزوده شود.
فشارخون دارید؟ شاهدانه بخورید
شاهدانه مصداق بارز مثل «فلفل نبین چه ریزه، بشكن ببین چه تیزه است.» شاید فكرش را هم نكنید كه این دانه كوچك پر از خواص مختلف برای گوارش شماست. شاهدانه ضد انگل معده است و برای درمان یبوست به كار میآید. خوردن شاهدانه تاثیر ضدافسردگی دارد و سیستم ایمنی بدنتان را هم افزایش میدهد. پس همیشه یك ظرف شاهدانه روی میز خود بگذارید و بین روز مصرف كنید. ضمن آنكه این دانه خوشمزه به حفظ سلامت پوست و موی شما هم كمك میكند.
كمخونی دارید؟ توت بخورید
نوشیدن چای یا قهوه در میانه روز خستگی را از بدن میگیرد اما اگر با این نوشیدنیها هر روزحجم زیادی از شیرینی و بیسكویت میل میكنید، بهتر است سری به فروشگاه خشكبار بزنید و مقداری توت خشك بخرید. توت سفید سرشار از آهن و ویتامین C است. پس كم خونها از خوردن آن غافل نشوند. ضمن آنكه قند طبیعی آن ضرر ندارد و به خاطر داشتن فیبر، ملین خوبی برای دستگاه گوارش به حساب میآید.
تعداد مشاهده
(1987)
نظرات
(0)